Despre noi

   DataSoft NET este noul distribuitor oficial al produselor de securitate antivirus G Data Software in Romania. Compania, cu capital romanesc 100%, asigura suportul necesar pentru instalarea, configurarea si gestionarea solutiilor G Data cu management centralizat si solutiilor multiuser, pentru companii medii si mici, companii mari sau institutii de stat. Oferta de parteneriat adresata partenerilor include conditii si discounturi avantajoase pentru revanzarea solutiilor software recunoscute la nivel mondial datorita celor mai noi si moderne tehnologii antivirus. Beneficiile oferite de solutiile „IT Security Made in Germany“ dezvoltate de G Data sunt: profitabilitate, performanta, productivitate crescuta, usurinta in exploatare, cel mai bun raport calitate-pret.

Ce ne propunem?

   Ne propunem ca in scurt timp sa devenim unul dintre cei mai importanti distribuitori de solutii de securitate antivirus si ne dorim sa aducem un plus de calitate pe piata de produse software IT din Romania si sa oferim clientilor solutiile potrivite unor nevoi complexe, pe o piata in permanenta dezvoltare. Oferta noastra de parteneriat include produse de inalta calitate si este adresata resellerilor, integratorilor de sistem si retailerilor.

Misiune si valori

   Misiunea noastra este de a veni in intampinarea clientilor – utilizatori rezidentiali, companii mici, medii, mari, institutii guvernamentale, de invatamant, medicale – cu solutii complete prin care sa-si asigure integritatea securitatii infrastructurii IT atat impotriva amenintarilor din afara, cat si din interiorul companiei. Beneficiile oferite de solutiile G Data sunt: profitabilitate, performanta, productivitate marita, usurinta in folosire, cel mai bun raport calitate-pret, etc.

 

datasoft

Awards

1

2

Suport tehnic

Pentru probleme in istalarea si utilizarea produselor G Data contactati-ne.

0742 - 552073 Iulian Iacoboaie

0741 - 079240 Alin Ivancea

Luni-Vineri: 9 am - 6 pm 

Copyright DataSoft NET. Design InfoTech
United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.